Conditii de utilizare site

1)       Introducere:

Site-ul www.prevenireambalaje.ro este proprietatea companiei ECO-ROM AMBALAJE S.A., o societate pe actiuni, infiintata si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul 1 Mai nr. 51-55, Pavilion Administrativ, etaj 7, sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/16060/2003, Cod fiscal RO 15944252, care poate fi contactata pe adresa de e-mail: prevenire@prevenireambalaje.ro si luisa.jinga@ecoromambalaje.ro.  Pe parcursul prezentelor Conditii de utilizare ne vom referi prin sintagma “prevenireambalaje.ro” sau “Site”.

Prin utilizarea site-ului www.prevenireambalaje.rosi/sau al oricarui alt serviciu oferit prin intermediul Site-ului, se considera ca utilizatorul a citit, inteles si acceptat integral Conditiile de utilizare ale Site-ului.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor Conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, utilizatorii acceptati, fara limitari sau calificari, iau la cunostinta ca orice alte acorduri intre utilizatori si ECO-ROM AMBALAJE S.A. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, utilizatorii sunt rugati sa paraseasca Site-ul.

2)    Descrierea site

Site-ul prevenireambalaje.roa fost realizat si pus la dispozitia celor interesati, pentru a promova masuri de prevenire implementate si rezultate inregistrate, la nivel national, precum si de a genera actiuni si idei inovatoare. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul Site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de utilizare distinct formulate.

3)       Copyright

Proprietatea continutului Site-ului  si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) apartine ECO-ROM AMBALAJE S.A. sau al altor persoane juridice, cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ECO-ROM AMBALAJE S.A. sau a altor persoane juridice. Cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare este strict interzisa utilizarea, distribuirea, modificarea, copierea, transmiterea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea oricarui Continut, fara permisiunea in scris a ECO-ROM AMBALAJE S.A.

De asemenea, va informam ca ECO-ROM AMBALAJE S.A. isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea in instanta a celor vinovati de incalcarea dreptului sau de proprietate intelectuala, in conformitate cu legislatia romana in vigoare in materie civila si penala.

4)       Utilizarea Site-ului

Site-ul prevenireambalaje.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, in mod liber si neconditionat, accesul oricarui sau tuturor utilizatorilor la informatiile continute pe Site.

In momentul restrictionarii si/sau  incetarii dreptului de a utiliza site-ul prevenireambalaje.ro si informatiile oferite prin intermediul Site-ului, spre exemplu, insa fara a se limita la, suspendarea sau incetarea furnizarii serviciilor oferite, utilizatorii se obliga:
(a)     sa inceteze utilizarea Site-ului;
(b)     sa distruga orice copii facute dupa orice parte a Continutului sau.

ECO-ROM AMBALAJE S.A. nu este si nu poate fi tinuta, sub nicio forma si in nicio imprejurare, raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva ECO-ROM AMBALAJE S.A. drept rezultat al:
(a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omisiuni din partea utilizatorilor;
(b) incalcarii din partea utilizatorilor a Conditiilor de Utilizare si a legislatiei aplicabile.

Prin utilizarea site-ului prevenireambalaje.ro sunteti de acord sa nu folositi niciun sistem automat, care acceseaza Site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri sau de orice alt tip, simultan sau succesiv, site-ului prevenireambalaje.ro.

Este interzisa folosirea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material avand caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, anticoncurential, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament infractional, care ar putea constitui o fapta ilicita ce atrage raspunderea civila, sau ar incalca in orice alt mod legea.

ECO-ROM AMBALAJE S.A. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona ECO-ROM AMBALAJE S.A. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului. Este de asemenea interzis utilizatorilor sa utilizeze Site-ul in scopuri de publicitare sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

5)       Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, astfel cum este stipulat la punctul 3, fie aceasta expresa sau implicita.

6)       Exonerarea de Raspundere

Utilizatorii isi asuma responsabilitatea privind pagubele ce le-ar putea fi cauzate lor sau unor terti prin utilizarea Site-ului. ECO-ROM AMBALAJE S.A., societatile sale afiliate, angajatii, directorii, agentiile sau orice alta parte implicate in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site, a continutului sau, sau a serviciilor furnizate prin intermediul site-ului.

De asemenea, ECO-ROM AMBALAJE S.A. nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna (inclusiv cauzata de virusi informatici) fata de utilizatori sau terti in urma accesarii sau utilizarii acestui Site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau material audio de pe acest  site prevenireambalaje.ro.

7)       Revizuirea Conditiilor de Utilizare

ECO-ROM AMBALAJE S.A. are dreptul, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca, sa modifice sau sa actualizeze in tot sau in parte prezentele Conditii de Utilizare.
Utilizatorii sunt obligati sa respecte oricare si toate asemenea revizuiri si se obliga sa viziteze in mod periodic aceasta pagina a Site-ului pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

8)       Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele judecatoresti competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul Site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Bine ati venit pe site-ul “Prevenirea generarii deseurilor de ambalaje”

Scopul acestui site este de a promova masurile de prevenire implementate si rezultatele inregistrate, la nivel national, precum si de a genera actiuni si idei inovatoare.

logo-ecorom

Info